Kom binnen!

Kom binnen op de nevensite van Praktijk Havayah van Angela van der Ploeg.

DE WET VAN DE SCHOONHEID. Schoonheid, balans, vrede. (Havayah elokien.) De eeuwige god van de schepping.

Durf van jezelf te houden, naar jezelf te kijken en je zgn. onvolmaaktheden te aanvaarden en om te zetten in een schoonheidskenmerk. Kijk elke dag 6 minuten voor de spiegel naar je naakte lichaam en houd ervan. Leer ook complimenten te ontvangen. Kwaadheid over iets is een keuze. Je bent niet kwaadheid maar je hebt gevoelens van kwaadheid. Elke keuze die je maakt heeft eigen gevolgen.

Omdat ik vaak vragen krijg over spirituele zaken c.q.. onderwerpen heb ik besloten om een site te maken met allerlei informatie die u wellicht interessant zal vinden. In het menu aan de bovenkant ziet u het onderdeel “Diverse onderwerpen” staan. Wanneer u daar op klikt, dan kunt u lezen hoe mediums nu eigenlijk werken, wat Tweelingzielen zijn, wat Gidsen doen en misschien heeft u altijd al willen weten wat nu precies Yoga, Meditatie of Mindfulness is en hoe u dit kan toepassen in uw dagelijks leven.

Verder heb ik een hele afdeling gemaakt over “spiritueel zijn met dieren”. Er komen verschillende onderwerpen aan bod zoals hoe u zelf contact kunt maken met uw huisdier en hoe u zelf energie kan doorgeven. Er is een uitleg te lezen over de aura en chakra bij dieren maar ook waar uw geliefd huisdier naar toe gaat wanneer deze overlijdt.

Verder in het menu “Mijn schrijfsels“, de link verwijst naar een andere website. Op de pagina Reviews Praktijk Havayah is te lezen hoe mijn cliënten de consulten/diensten hebben ervaren. Op deze manier krijgt u inzicht in mijn vakgebied en werkwijze.

Mocht u nog vragen hebben over bepaalde onderwerpen waar niet over geschreven is, dan kunt u mij bereiken middels dit contactformulier. U krijgt dan zo spoedig mogelijk bericht terug.

Met een warme groet van Angela.


Reacties zijn gesloten.

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

Maak je website op WordPress.com
Aan de slag
%d bloggers liken dit: