Welkom

van-jezelf-houden-273x3001DE WET VAN DE SCHOONHEID. Schoonheid, balans, vrede. (Havayah elokien.) De eeuwige god van de schepping.

Durf van jezelf te houden, naar jezelf te kijken en je zgn. onvolmaaktheden te aanvaarden en om te zetten in een schoonheidskenmerk. Kijk elke dag 6 minuten voor de spiegel naar je naakte lichaam en houd ervan. Leer ook complimenten te ontvangen. Kwaadheid over iets is een keuze. Je bent niet kwaadheid maar je hebt gevoelens van kwaadheid. Elke keuze die je maakt heeft eigen gevolgen.

Welkom op de nevensite van Praktijk Havayah.

Omdat ik vaak vragen krijg over spirituele zaken c.q.. onderwerpen heb ik besloten om een site te maken met allerlei informatie die u wellicht interessant zal vinden. In het menu aan de rechterkant ziet u het onderdeel “Diverse onderwerpen uitgelicht” staan. Wanneer u daar op klikt, dan kunt u lezen hoe mediums nu eigenlijk werken, wat Tweelingzielen zijn, wat Gidsen doen en misschien heeft u altijd al willen weten wat nu precies Yoga, Meditatie of Mindfulness is en hoe u dit kan toepassen in uw dagelijks leven.

Verder heb ik een hele afdeling gemaakt over “Spiritueel zijn met dieren”. Er komen verschillende onderwerpen aan bod zoals hoe u zelf contact kunt maken met uw huisdier en hoe u zelf energie kan doorgeven. Er is een uitleg te lezen over de aura en chakra bij dieren maar ook waar uw geliefd huisdier naar toe gaat wanneer deze overlijdt.

Onder het menu “Unieke verhalen en artikeltjes” kunt u mijn eigen spirituele ervaringen en stukjes zelf geschreven tekst lezen; door Reviews van anderen te lezen krijgt u inzicht in mijn vakgebied en werkwijze.

Mocht u nog vragen hebben over bepaalde onderwerpen waar niet over geschreven is, dan kunt u mij bereiken middels dit contactformulier. U krijgt dan zo spoedig mogelijk bericht terug.

Met een warme groet van Angela.


Praktijk Havayah is aangesloten bij Spiritueel Centrum Nederland.

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

Maak je eigen website aan bij WordPress.com
Aan de slag
%d bloggers liken dit: